Kinderopvang Kranenborg       
    ruimte voor kinderen


      Annelies Kranenborg
      Wendtsteinweg 18
      9363 AN Marum
                                               0594-642161


 

Kinderopvang Kranenborg in Marum biedt professionele flexibele opvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Er worden maximaal 6 kinderen tegelijk opgevangen en de opvangtijden worden in overleg bepaald zonder minimale afname verplichting.
De opvang is centraal gelegen in het dorp, op loopafstand van scholen, peuterspeelzaal en andere voorzieningen.

De kinderen spelen samen in een huiselijke omgeving. Er zijn oneindig veel speelmogelijkheden.
Buiten is er voor de kleintjes een aparte speelplaats met zandbak, speelhuisje, glijbaan en veel voertuigen. Voor de grotere kinderen is er een speeltuin met skelters, schommels, trampoline, schommelpaard en een klimtoren met glijbaan. Buiten zijn er kippen en konijntjes om samen te verzorgen.

Binnen is ook veel ruimte met speelgoed voor kinderen van verschillende leeftijd. Aan tafel wordt geschilderd of geknutseld, gepuzzeld etc. Binnen wordt er niet gerookt en zijn er geen dieren zodat ook kinderen met allergieën veilig kunnen worden opgevangen. De kinderen vinden hier een veilige en vertrouwde omgeving om te spelen, te eten en te slapen.

Ik ben als zelfstandig ondernemende gastouder geregistreerd in het Landelijke Register Kinderopvang onder nr. 277577512. Ik ben hoog opgeleid (WO) en heb verder de benodigde diploma's voor het gastouderschap en de locatie voldoet aan alle eisen.

Voor de bemiddeling wordt gebruik gemaakt van de diensten van gastouderbureau InZicht. De rijksoverheid draagt bij aan de kosten voor deze vorm van kinderopvang door middel van de kinderopvangtoeslag

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens een kijkje nemen, u bent van harte welkom.

Annelies Kranenborg

Wendtsteinweg 18
9363 AN Marum

tel. 0594-642161
a.kranenborg@hetnet.nl